Huset du bør leie stammer helt tilbake til først på 1700 tallet. Stabburet som står på gården stammer fra 1648, så dette er en av Dalsbygdas eldste gårder.  Gården ligger kun få meter fra elva Vangrøfta.

Hei! Velkommen skal du være til Henningsmoen.

Huset du nå bor i stammer helt tilbake til først på 1700 tallet. Stabburet som står på gården stammer fra 1648, så dette er en av Dalsbygdas eldste gårder.

Det var drift på gården frem til 1989, da ble dyrene levert, og gården sto tom og forlatt til 2010, da begynte oppussingen av hovedhuset. Vedskål ble bygd, og hovedhuset ble bygd sammen med det huset du kan leie. Gården har vært i familien Henningsmo i alle år. Hovedhuset på gården er flyttet 2 ganger, før det ble plassert der det står i dag. Det ble opprinnelig setta opp på bakketoppen bak huset, før det ble flyttet til elvekanten, for så og bli plassert her det står nå.

Som gjest her kan du overnatte i gamle omgivelser, med moderne goder. Elva ligger kun 50 meter fra gården, og oppover elva herifra er et fiskeeldorado for deg som leter etter storørret.

På rommet finner du kaffetrakter, kjøleskap, engangskopper/asjetter/bestikk, skjærfjøl, brødkniv, ei familiekøye med plass til 3, og ei enkeltseng.

Vi setter pris på om du rydder ut av kjøleskapet før avreise.

Gratis WiFi er det også. 

Du er som gjest her velkommen til og bruke vaskerommet nede. Der er det dusj, wc, utslagsvask, vaskemaskin, tørketrommel, hybelkomfyr, og snorer i taket for tørking av våte klær. Håndklær og vaskepulver finnes inne på vaskerommet. Her finner du også oppvaskmiddel og ei balje du kan vaske opp kjeler/stekepanne.

Vennligst sett på utrekksvifte(bryter er merket på veggen) hvis du skal steke/koke mat.  Det er også et tørkestativ ute lokalisert bak verandaen som kan brukes på finværsdager.

Husets veranda med tilhørende grill og vedfyrte badestamp kan også leies utenom, da må dere bare gi beskjed om når dere skal bade, så fyrer vi opp stampen og har det klart. Pris stampbad kr 500.