Heggebotthytta

Heggebotthytta er et lett tilgjengelig overnattingstilbud med god standard og utsikt til Heggebottvatnet og inn i Breheimen Nasjonalpark. Hytta er tilgjengelig for korte og lengre opphold i Skjåk.   Heggebotthytta ligger litt vest […]

Heggebotthytta er et lett tilgjengelig overnattingstilbud med god standard og utsikt til Heggebottvatnet og inn i Breheimen Nasjonalpark. Hytta er tilgjengelig for korte og lengre opphold i Skjåk.

 

Heggebotthytta ligger litt vest for Bismo, langs Rv 15. Hytta er et fint utgangspunkt for dagsturer både til Lom, Galdhøpiggen, Sognefjellet eller vestover til Geiranger og Stryn. Eller de mange fiskemulighetene Skjåk byr på.  I Heggebottvatnet, rett nedenfor hytta, finnes også båt er tilgjengelig for leie.

 

Heggebotthytta er en koselig hytte med plass til 5 personer. Den består av stue med sofagruppe, et velutstyrt kjøkken som inneholder alt man trenger under oppholdet, elektrisk komfyr og kjøleskap. Stort bad med varmtvannsbereder og god plass for eventuelt tørking av klær og utstyr. I tillegg ett soverom med køyesenger.

På hytta har man også en stor solrik altan som passer godt for hyggelige sommerkvelder med utsikt over vannet og fjellene mot solnedgang.

 

Hytta har enkel tilgang med bil og gode parkeringsmuligheter.

Andre tilbud i Skjåk