Gruvekroa ­Kafé ­og ­overnatting

Spis god mat på Gruvekroa kafè og opplev Folldal Gruver! Bli med på togtur inn i de gamle gruvene og bo i den ærverdige Direktørvillaen.    Gruvekroa ligger i lokalene til Folldal Gruver, […]

Spis god mat på Gruvekroa kafè og opplev Folldal Gruver! Bli med på togtur inn i de gamle gruvene og bo i den ærverdige Direktørvillaen. 

 

Gruvekroa ligger i lokalene til Folldal Gruver, som er et nasjonalt teknisk kulturminne. Gruvekroa kafé tilbyr kaffe, kaker og tradisjons mat i hyggelige omgivelser. Alle rettigheter! Her finner du lokaler og aktiviteter som også egner seg for grupper, kurs/ konferanse og selskaper.

Det er også mulig å overnatte, enten i den gamle ærverdige direktørvillaen fra 1910, med 8 rom og 14 sengeplasser eller i Rallarstua med 8 rom og 21 sengeplasser.

 

Folldal Gruver tilbyr guidede turer inn i gruvene, museum og utstillinger. Nasjonalparksenter for Rondane og Dovrefjell.

 

Følg Folldal gruver på facebook

Velkommen!

 

Åpningstider
15. juni – 25. august kl 11.00 – 18.00.

 

Veibeskrivelse

Folldal Gruver. Verket 43, 2580 Folldal.

Ta av i krysset Fv29 og Fv27 til Folldal sentrum. Følg hovedvei gjennom sentrum og opp bakken mot Folldal Gruver (ca 1,5 km fra krysset).

Andre tilbud i Folldal