Brurtrøa ferieleiligheter for utleie i Rendalen

Brutrøa ­Feriehus

Velkommen til Brutrøa Feriehus i Finstadgrenda. Fullt utstyrte leiligheter til leie nært til gode fiskemuligheter i Unsetåa og Rendalens storslåtte og særegne natur forøvrig.   Huset inneholder to leiligheter på henholdsvis 45 […]

Velkommen til Brutrøa Feriehus i Finstadgrenda. Fullt utstyrte leiligheter til leie nært til gode fiskemuligheter i Unsetåa og Rendalens storslåtte og særegne natur forøvrig.

 

Huset inneholder to leiligheter på henholdsvis 45 og 90 m2 som leies ut samlet eller hver for seg. Den minste leiligheten består av stue med kjøkkenkrok, soverom og bad med dusjkabinett. Familiekøye med 3 sengeplasser på soverommet, samt dobbel sovesofa på stua. Hybelkomfyr, kjøleskap med fryseboks, TV.  Den største leiligheten består av stort kjøkken, stue, 2 soverom og bad med dusjkabinett. Dobbeltseng på begge soverommene, samt en seng på kjøkkenet.  Komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, TV, stereoanlegg.  Begge leilighetene er fullt utstyrt med kokeutstyr, dekketøy og bestikk.
Oppvarming: Vedovner og panelovner. Peisovn på stua i den største leiligheten.  Alle senger har dyner og puter.

 

Bilveger opp til fjellet hvor det er fiskevann med ørret og røye.  På Finstadsjøen, 2,5 km nord for gården, er det adgang til isfiske etter røye.  Fylkesveg 665 går langs hele sjøen. 10 minutters kjøring fra gården.  Det selges også jaktkort på hare og skogsfugl.

 

Nærmeste matbutikk er i Øvre Rendal sentrum, 27 km sør for Finstad, samt i regionsenteret Tynset, 28 km nord for Finstad.

 

Veibeskrivelse

Gården ligger inntil Unsetåa, 28 km sør for Tynset, 500 m.o.h.  Kartblad 1619 II, kartreferanse 067-875.

Når du kommer fra sør: Rv 3 til Nordstumoen ved Koppang, Fv 30 til Elvål, Fv 665 til Finstad.

Når du kommer fra nord: Fv 681 fra Tynset sentrum, Fv 665 fra Lillebekkmoen øst for Tynset sentrum til Finstad.

 

Se mer informasjon om Brutrøa feriehus på Facebook

Andre tilbud i Rendalen