Sjarmerende sveitserhus fra 1895 med landlig beliggenhet til leie ved Steinvik i Stor-Elvdal. Nært til godt fiske i blant annet Glomma og Renaelva.
Birkely ligger landlig og usjenert til ved den lille bygda Steinvik i Stor-Elvdal kommune. Omgitt av landbruksområder og skog og en stor opparbeidet tomt med plen kan dere her oppleve det gode liv i Østerdalen.   Her er det gode fiskemuligheter etter harr og ørret like utenfor døren og  innenfor kort reiseavstand kan du fiske i Stor-Elvdal og Åmot, sistnevnte kanskje mest kjent for Renaelvas gode fiske. Ellers bor dere her nære til fjell og skog med alle de naturopplevelsene dette kan gi. Birkebeinerriket finner dere like ved og med kort vei til Sorknes Golfanlegg kan dere også nyte en omgang på greenen.
På Birkely har dere god plass som en vennegjeng på fisketur eller på familieferie. Huset har et boareal på 90 m2 over to etasjer og inneholder gang/entrè, stue med peisovn, TV med Riks-TV basis abonnement og DVD, godt utstyrt kjøkken med komfyr med gasstopp og elektrisk stekeovn, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker og vaffeljern.

Med sine 3 separate soverom og en sovealkove er det soveplasser til hele 10 personer på Birkely.  Her har du også tilgang på dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Utedo i eget bygg.

Nærmeste butikker, bensinstasjon, spisesteder, vinmonopol med mer ligger på Rena, ca 12 km sør for Birkely.

Ved leie må det påregnes et sikkerhetsdepositum i tillegg. Dette vil bli tilbakebetalt etter endt opphold.

Se her for mer informasjon og booking

Veibeskrivelse

Enten dere kommer fra sør eller nord, følg Rv 3 gjennom Østerdalen. Sørover fra Koppang (krysset Rv3/ fv 30) er det 46 km. Nordover fra Rena sentrum er det ca 12 km.

Deretter er avkjøring til høyre ved skilt til Steinvikveien (fv 636). Følg veien 200 m, sving deretter høyre og følg veien 1,2 km. Huset ligger på din venstre side.

Andre tilbud in Stor-Elvdal