Bæssfarstu ­– ­nært ­bra ­laksefiske ­i ­Namsen

Bæssfarstu, romslig gårdshus på Elstadnes gård i Grong   Idyllisk beliggende ved Namsens bredd. Kun 200 m ned til elva og laksefiske i Fiskumfoss. God komfor, plass for opptil 10 personer. Fiskekort […]

Bæssfarstu, romslig gårdshus på Elstadnes gård i Grong

 

Idyllisk beliggende ved Namsens bredd. Kun 200 m ned til elva og laksefiske i Fiskumfoss. God komfor, plass for opptil 10 personer. Fiskekort inngår ikke i leieprisen, men kan kjøpes sepparat.
Om du ønsker å kombinere opphold med fiske ta en titt på våre tilbud av laksefiske: Tømmeråsfossen, Homoneset, Formo – Formofoss og Sanddødalen.

 

Innendørs
Bæssfarstu består av et romslig, fullt utstyrt kjøkken, toalett, bad, tørkerom, stor stue, kjeller og 4 dobbeltsoverom.  På et av soverommene er det god plass til 1-2 ekstrasenger. Totalt er det plass til 10 personer. Romslig bad med dusjkabinett og toalett. Fryserom med fryser, tørkerom/vaskerom og kjeller.

 

Utendørs
Det er en stor hage og et friareal tilhørende Bæssfarstu. Her finnes det en «Åttekant»-sittegruppe, to benker og en liten grillhytte. Dette disponeres av leieren under oppholdet.

 

Veibeskrivelse

Bæssfarstu ligger mellom Gartland og Harran. Med bil kjører du E6 10 kilometer nordover fra Grong sentrum. Avkjøringen er skiltet ”Rossetnes”. Deretter kjører man over Namsen og holder veien til venstre. Bæssfarstu ligger da på den andre gården på venstre hånd.

Andre tilbud i Grong