Aakerøien ­Camping

Aakerøien Camping tilbyr overnatting og ferieopphold i fiskehytter nære godt fiske i Glomma på Tynset. Campingen ligger innenfor en egen fluefiskesone der det er godt med harr.   Aakerøien Camping er en camping […]

Aakerøien Camping tilbyr overnatting og ferieopphold i fiskehytter nære godt fiske i Glomma på Tynset. Campingen ligger innenfor en egen fluefiskesone der det er godt med harr.

 

Aakerøien Camping er en camping beliggende ved Glomma på Telneset nordøst for Tynset sentrum.  Den ble åpnet i 2007 og består av 6 enkle fiskehytter på ca. 11 kvm. Hver hytte har 4 sengeplasser, kjøkkenutstyr, kokeplater og kjøleskap. Det er også bygget et helt nytt sanitæranlegg i forbindelse med dem. Hyttene er plassert i et tun, som vender vekk fra veien og resten av bebyggelsen på eiendommen, og ut mot elven.

 

Området hvor campingen ligger, er fiskerikt og varierende, og spesielt godt egnet for fluefiske. Elven har et litt spesielt preg i dette området. Det varierer mye fra rolig til rask vannføring, og fra grunt til dypt vann. Et spennende fiskeområde med en veldig god fiskebestand. Spesielt harrfiske er meget bra i området. Men både ørret og gjedde finnes det bra med. Campingen ligger i en egen fluefiskesone.

 

Eier av campingen er Stein Sigmund Øverås. Følg Aakerøien Camping på Facebook.

 

Stedsangivelse:

Aakerøien Caming ligger ca 7 kilometer nordøst for Tynset sentrum og 4,5 mil sør for Røros. Følg hovedveien fra Tynset på østsiden av Glomma.

GPS koordinater for campingplassen: Bredde: 62° 19′ 9″ Lengde: 10° 51′ 47″.

Andre tilbud i Tynset