Opplev ­drift ­fiske ­på ­Rena ­– ­Watermaster ­Kodiak ­raftbåter ­til ­utleie

Fiskeguide Jake Semons leier ut 2 Watermaster Kodiak raftbåter i Renaelva. Et ypperlig tilbud som gir deg bedre tilgang til gode fiskeplasser

Det fleste som har fisket i Renaelva vet at det kan være utfordrende fiske. Adkomst til beste fiskeplassene og fiskeforhold fra land er noe av det som gjør fisket i denne elva så spennende. Men med båt åpner du opp fiskeplasser du bare drømme om!


Fiskeguide Jake Semons leier ut 2 Watermaster Kodiak raftbåter i Renaelva. Et ypperlig tilbud som gir deg bedre tilgang til gode fiskeplasserDrift fiske på Rena har blitt mer og mer populært i det siste årene, men er det verdt å investere i båt innen du har prøvd denne måten å fiske på skikkelig? Og hvilken type båt hadde i så fall passet deg og din fiskestil best?


Watermaster Kodiak er kjent som ”the worlds finest personal watercraft”, den mest stabile, trygge og komfortable «fiskeplatformen» for den som fisker alene, og som gir deg tilgang til hele elven.

Fordelen med denne typen båt er at du oppnår full kontroll, og fisker helt selvstendig. Du bestemmer hvor og hvordan du fisker.

Fiske fra disse båtene passer best for erfaren fiskere. Men det er et utrolig morsomt og spennende alternativ til å fiske fra land. Du trenger ikke stresse om tilgang til beste fiskeplassene i elva.2 båter tilgjengelig gjennom sommeren 2020. Leie av båtene inkluderer svømmeføtter, årer, og en fotpumpe.

Båtene kan hentes hos Martin Mikkelsen på Sport 1 i Rena.


For mer info, kontakt:

Jake Semons

tlf: 451 61 591

epost: Jake@ruggedcreek.com


Martin Mikkelsen

tlf: 478 04 097


Utleiepriser per båt:

  • 1 Dag – kr 1000,-
  • 2 Dager – kr 1700,-
  • 3 dager – kr 2100,-
  • påfølgende dager – kr 600