Olav ­og ­Joker ­på ­Skrukkatur

«Grøftoter» Olav ser ikke ut til å klare og få nok av elva Vangrøfta.  Rett etter at hele «oterbanden» i samlet flokk forlot elva dro Olav hjem for å pakke for en […]

«Grøftoter» Olav ser ikke ut til å klare og få nok av elva Vangrøfta.  Rett etter at hele «oterbanden» i samlet flokk forlot elva dro Olav hjem for å pakke for en ny tur.  Han skulle rett tilbake til sin favorittelv.  Men hvem skulle han nå reise sammen med?  De andre «oterne» hadde brukt opp sin årlige fiskekvote og vel så det.  Svaret ble Joker.  Joker er den nye fiskeveska til Olav, og har man utstyrsavtale så forpliker det.  (Artikkelen inneholder produktplassering)

 

Olav og Joker er vel innlosjerte på hytta.  Første kvelden bruker de til å diskutere fluevalg for morgendagens fiske over en kaffekopp.

 

Før fiske kunne starte måtte de innom å besøke Joker sin opprinnelige hjemplass Dalsbygda Handel.

 

Så var de endelig fremme ved elvebredden og fisket kunne starte.  Skjønt fiske og fiske, det handler om å forsøke og lete opp vakende fiske.

 

Joker og Olav speider ette vak.  (Olav synes Joker er en utmerket fiskekompis da han er svært tålmodig og det er lite mas selv om det kan bli mange timer med venting)

 

Endelig fant de en vakende fisk.  Her diskuteres det fluevalg.  Olav ville gå får en helt tørr variant, mens Joker mente at det var størst sjanse for å lykkes med en klekker.

 

Olav og Joker klarte å lure denne vakre Skrukka-ørreten.  Her poserer Joker stolt med fangsten.

 

Her settes fangsten pent tilbake til elva.  Joker takker for for en flott opplevelse og håper at de kan ses igjen.

 

Olav og Joker takker Vangrøfta for en flott opplevelse.

Les årets rapporter fra Grøftoterne her:  «Siste nytt rundt omkring»  og «Ny rapport fra Grøftoterne og litt til».