Norsk ­Ørretfestival ­på ­Kvikne

I helgen arrangeres Norsk Ørretfestival på Kvikne med et rikholdig program med blant annet fiskekonkurranse med flotte premier, fluekastekurs med Roger Enger Lie og fiskekunstner Lise Cats Myhre stiller ut vakre bilder med fiskemotiv.

Roger og lise 688

Er du glad i ørret og har et øye for kunst anbefaler vi å ta en titt og opplev fiskekunstner og fluefiskerinne – Lise Cats Myhres utstilling.  Lise liker å fordype seg i fiskenes vakre former og farger. Hun er en ivrig fluefisker og liker å være på tur. Når hun ikke er på fisketur, står allikevel fisken i fokus, de kommer fram på lerret med hjelp av pensel og akryl. Lise er opptatt av utsnitt av fiskene og prøver å fange vannets magiske kraft. Maleriene hennes har ofte glimt i øyet, bokstavelig talt.

Under Vollan-martnan blir det i tillegg GRATIS fluekastekurs med Roger Enger Lie fra Guideline.

Er du en dreven fluekaster som vil finslepe teknikken og få eksperttips, eller har du kanskje aldri prøvd å kaste med flue tidligere, og er nyskjerrig på denne sporten? Da er dette din mulighet! Roger har fisket med flue i over 15 år, er med i Guideline Flyfish Powerteam og er EFFA sertifisert fluefiskeguide. Roger er dessuten guide i fishspot, og kan gi deg verdifulle tips for sommerens fisketur!

Roger holder på hele dagen (kl 11..00 – kl 16.00) nede ved elva (Vollbrua) på Vollan Gård.

 

fiskekonk

Under Norsk Ørretfestival arrangeres det også fiskekonkurranse med flotte premier.  Det er en egen flueklasse, og fiskerne kan velge å gjenutsette fangsten etter at den er kontrollert.  Mer informasjon om Norsk Ørretfestisval finner dere på festivalens hjemmeside.

Det er forøvrig «ørretfestival» på Kvikne hele året: