Noen ­bilder ­fra ­helga

Photo:Bernd Ziesche/Sexyloops.com Her kommer noen bildeglimt fra rundt omkring fra helgen.  Gjennomgangstonen for elver og rennende vann er at det har vært litt høy vannstand, men som bildene viser, absolutt fiskbart.  Bernd […]

Photo:Bernd Ziesche/Sexyloops.com

Her kommer noen bildeglimt fra rundt omkring fra helgen.  Gjennomgangstonen for elver og rennende vann er at det har vært litt høy vannstand, men som bildene viser, absolutt fiskbart.  Bernd Ziesche fisket på bildet over fisket blant annet hos Kvennan Fly Fishing i Glomma i helga.

 

Photo:Bernd Ziesche/Sexyloops.com

 

 

Photo:Bernd Ziesche/Sexyloops.com

Bernd med en flott harr fra Kvennan Fly Fishing.

 

 Photo:Bernd Ziesche/Sexyloops.com

I Grimsa er det litt kaldt i vannet men også her er det fiskbart.

 

 

 Foto: Erlend Dokken/Lågen Fly Fishing

Her er vi oppe på Selsvollene i Gudbrandsdalslågen.  Også noe høy vannstand, men de som leter vil finne vakende fisk.  Her fra fluefiskesona i sone 5.  Mer om alle de ulike sonene i Lågen kan du lese om her: Lågen Fiskeelv.

 

 

Foto: Ole Jørgen Grumstad

Ole Jørgen Grumstad fisket i fluefiskesonen i helga og fanget blant annet denne ørreten.

 

 

Foto: Gjerfloen Fluefiske/Kenneth Fidje

Ingen tvil om hva som finnes i Trysilelva.  Her finnes det gull.  Snorre Grønnæss fra Gjerfloen Fluefiske spår gode fiskeforhold nå som vannstanden er på tur ned.

 

 

Foto: Tørt/Simen Prestaasen

Fra Simen Prestaasen og gutta i Tørt har vi fått tilsendt dette bildet.  De vil ikke helt ut med akkurat hvor de har vært men mye tyder på at denne ørreten bor i en elv litt nord i Stor-Elvdal.