Misako ­besøker ­Vestsjøberget ­Fluefiske

Misako Ishimura er kaptein på det Japanske landslaget i fluefiske, casting instruktør og tilhenger av tenkara fluefiske. Misako besøkte Trysil og Vestsjøberget Fluefiske for å forberede seg til VM i fluefiske. Norge er vertskap for VM som startet 10. august.

Foto: Chris Hendriks, Fishing-Experiences

 

Misako Ishimura er kaptein på det Japanske landslaget i fluefiske, casting instruktør og tilhenger av tenkara fluefiske.   Norge er vertskap for VM i fluefiske som startet i Mosjøen den 10. august.  Mikaso besøkte Trysil og Vestsjøberget Fluefiske for å forberede seg til mesterskapet.

 

Vestsjøberget Fluefiske er en nesten 6 km lang strekning i Trysilelva.  Strekningen er variert med ulike strømhastigheter,  her finner du alt fra raske strømmer til stilleflytende elv.   Chris Hendriks fra Fishing-Experiences var guide og kjentmann for Misako.  Fishing-Experiences har et samarbeid med Vestsjøberget Fluefiske.

 

 

 

Foto: Chris Hendriks, Fishing-Experiences

 

Vannstanden var noe under normalvannstanden for årstiden de dagene Chris og Misako fisket hos Vestsjøberget Fluefiske.  Det var greit å finne fisk, men det var ikke like enkelt å få den på kroken.  De fikk fisk på både nymfer og tørrfluer.  Den mest effektive flua var en vårflueimitasjon.

 

 

 

Foto: Chris Hendriks, Fishing-Experiences

 

Misako var svært fornøyd med fiske og mente at erfaringene fra Vestsjøberget Fluefiske vil komme godt med under VM.  Chris og Misako fisket hos Vestsjøberget Fluefiske i 3 dager.  Dag en ga 15 harr og en ørret med en gjennomsnittlig størrelse på 35 cm.  To timers fiske den andre dagen ga 7 harr der den største var 42 cm.  Den tredje dagen fikk de 11 harrer med en gjennomsnittsstørrelse på 35 cm.

 

 

 

Foto: Chris Hendriks,Fishing-Experiences

 

Vertskapet, Anders Nyhuus og hans familie, fikk terningkast seks av Misako.  Kombinasjonen godt vertskap, fine fiskeopplevelser og nydelig mat gjør at Misako svært gjerne ønsker å besøke Vestsjøberget Fluefiske ved en senere anledning.