Ledig ­uke ­hos ­Vestsjøberget ­Fluefiske

På grunn av en avbestilling er nå uke 27 ledig hos Vestsjøberget Fluefiske.  Her kan du leie hus og et strekke av Trysilelva på omlag 6 km.  Det er plass til opp […]

På grunn av en avbestilling er nå uke 27 ledig hos Vestsjøberget Fluefiske.  Her kan du leie hus og et strekke av Trysilelva på omlag 6 km.  Det er plass til opp til 8 personer.  Uke 27 er en av de «hotteste» ukene for fiske i Trysilelva.  Da er det nemlig ofte «Danicatid». 

Vestsjøberget Fluefiske tilbyr et eksklusivt fiske på en avskjermet del av Trysilelva hvor fisket er forvaltet med catch & release siden 1991. Fiskeområdet er tilgjengelig for grupper på inntil 8 personer og er et perfekt tilbud for vennegjengen, bedriftsturer eller om du rett og slett ønsker å ha et elvestrekk for deg selv. Fisket leies ut for èn uke av gangen.

Elvestrekket gir en følelse av «villmark» og ro. Det de fleste snakker om er avkoblingen, slappe av ved en av de mange gapahukene, og nyte varm selvlaget mat med en «liten en» til kaffen. Området passer godt også for de som er fersk fluefisker, med gode vademuligheter og rikelig med baksleng.

Her blir det «førstemann til Mølla» for bestilling! Så vær rask for å oppleve Trysilelva på en av de aller beste periodene av sesongen.