Kunnskapskilden ­i ­Åkrestrømmen

Prøv en guidet tur med May og Fred eller stikk innom butikken deres for noen gode tips og en fiskeprat. Det vil garantert hjelpe på fiskelykken.

May og Freds fiske i Åkrestrømmen er for mange et fast sted de må innom på tur i Rendalen.

May og Fred driver en stor sportsbutikk i Åkrestrømmen, med flere hundre kvadratmeter fiskeutstyr. Men det er ikke butikken som er det beste med å besøke May og Fred. For her er det nemlig lokalkunnskapen deres du bør være ute etter. Fred deler villig tips, tricks og gode fiskeplasser til alle som spør. Og Fred har oversikt, for å si det forsiktig. Årevis med fisketurer, alt fra flue- til trollingfiske, har gitt Fred erfaring fra stort sett alle typer fiske i Rendalen.


Ett tips = fisk på andre kast

Et eksempel var fra i forrige uke da Fred fikk en telefon fra en ivrig fiske, som ville prøve lykken. Tips fra Fred til både fiskeplass og farge på wobbler, ga en flott ørret på 1,6 kilo allerede på andre kast. Sjekk ut «beviset» på youtube, der fiskeren selv filmet de to kastene og fisken i håven. Et godt bevis på at Freds tips kan være akkurat det du trenger.Guidet tur

Fred og May jobber i tillegg til å drive butikken i Åkrestrømmen, som fiskeguider og turguider i området. Enten om du er fluefisker eller ønsker en fisketur med unger og båt, så ordner May og Fred dette. Som et eksempel tar de 4500 kr for en hel dag på Storsjøen med hele familien og egen båt. Kanskje drar Fred til og med frem noe godt å spise.

«Det er så mange muligheter i Rendalen», sier Fred. «Uansett erfaringsnivå eller hvilke fiskeopplevelse du ønsker deg, kan vi finne det her i området», forteller han.  Ønsker du fluefiske i Unsetåa, trolling i Storsjøen eller wobblerfiske i Mistra, har Fred både utstyr og kunnskap du kan ha stor glede av. «Hvis det viktigste for deg er at ungene får fisk, så har jeg mange gode tips til fiskeplasser der mark og dupp er tingen også,» sier Fred.


Prøv en guidet tur med May og Fred eller stikk innom butikken deres for noen gode tips og en fiskeprat. Det vil garantert hjelpe på fiskelykken.

Link til May og Freds guideside: https://fishspot.no/guide/may-og-freds-fiske/