Foto Bjørnar Hansen

God ­Jul ­og ­Godt ­Nyttår ­fra ­Fishspot

Fiske kan for mange virke litt fjernt nå i julestria, bortsett fra de som har stjålne blikk mot den lange pakka under juletreet. Vi i Fishspot vil likevel minne om at det finnes viktigere ting enn gløgg og ribbefett, til tross for at vi er så langt fra sildrene vann og summende insekter man kan komme.

Fiske kan for mange virke litt fjernt nå i julestria, bortsett fra de som har nysjerrige blikk mot den lange pakka under juletreet. Vi i Fishspot vil likevel minne om at det finnes viktigere ting enn gløgg, familie og ribbefett, det til tross for at vi er så langt fra sildrene vann og summende insekter man kan komme. (foto: Bjørnar Hansen)

Joda, man kan minnes insektene som klekte i sommer og den ørreten du endelig landa på tørt, men det trenger man vel egentlig ikke minnes på? Vi snakker derimot om sesongen som vi har i vente, med nye vak, nye fluer i boksen, nye kvelder med kaffekos ved elvebredden, med nye teorier på hvorfor fisken ikke tar. Er du heldig deler du kanskje kaffen med en venn som forteller deg om et utrolig vann ingen vet om.

Vi i Fishspot skal dele mange nye områder og muligheter for dere i 2017. Men frykt ikke for hemmelig-putten. Vi vet hvordan fiskere tenker, og vi vet at små bekker og tjern må forbli hemmelige. Ikke bare for å beskytte dem, men fordi at det å finne slike steder er en del av greia med fiske. I 2017 skal vi slå et slag for eventyr og oppdagelsesferd. Nye områder vil bli tilgjengelige på Fishspot og vi skal vise at de finnes, men det blir opp til den enkelte å finne skattene som ligger skult. Tenk at bare i Engerdal er det over 800 vann – tror du alle de får besøk hvert år?

Jule-tips
For de som synes juletradisjoner og fiskemani kan kombineres, har redaktør Anders Dahl Eriksen et tips for årets julepynt. Alt du treger er en boks eller to med dine favorittfluer eller sluker (gjeddefluer funker bra), og strø de over juletreet. Kan også kombineres med litt flash eller ice-dubbing for de som sitter med slike materialer.  God Jul og Godt Nytt År fra alle oss i Fishspot !