Høst ­og ­storfangst

Inge Rønning er ikke på Kola selv om det kan se slik ut.  Lørdag var storfiskeren i Renaelva og fikk dette prakteksemplaret av en ørret.  Fisken veide 3,4 kg fordelt på kun […]

Inge Rønning er ikke på Kola selv om det kan se slik ut.  Lørdag var storfiskeren i Renaelva og fikk dette prakteksemplaret av en ørret.  Fisken veide 3,4 kg fordelt på kun 60 cm.  Dette gir en K-faktor på 1,57!  Etter noen kjappe knips ble fisken satt pent på plass igjen.

 

Fredag var «Team Rapala» også et tur i Renaelva.  Denne gangen var det Andres Svalstad som fikk fisk.  Det var en ørret på 53 cm.

 

Hos Gjerfloen Fluefiske i Trysil var august en dårlig måned.  Mye vann gjorde fiske utfordrende og da ble det også lite fangst.  I september har fisket tatt seg opp igjen.  Nylig holdt Karl Stian Tafjord og Joakim Santana kurs i nymfefiske hos Gjerfloen.  Instruktørene selv landet over 100 harr fredag og lørdag.

 

Disse fem polakkene fisket hos Gjerfloen fra onsdag til fredag i forrige uke.  De landet ikke mindre enn 214 harr på disse dagene.  Se også Gjerfloen Fluefiske sine egne hjemmesider.

 

Fiskeguidene Marius Tollan, Hein van Aar og Jaco fra Nederland besøkte Grimsa denne uka.

 

Det var perfekt vannstand og med de kommende høstfargene var det en opplevelse bare å være ved elva.

 

Fisket var også godt.  De fanget flere harr over 1 kilo både på tørrfluer og nymfer.

 

Denne dagen i Grimsa var rett og slett en perfekt fiskedag på slutten av sesongen.