Stabbursdalen ­Lodge, ­ved ­Stabburselvas ­bredd

Moderne Lodger av høy standard 30 meter fra en av Norges beste lakselelver. Her har du en unik tilgang på fiske rett utenfor døra.

Moderne Lodger av høy standard 30 meter fra en av Norges beste lakselelver. Her har du en unik tilgang på fiske rett utenfor døra. De ulike fiskemuligheter er nærmere beskrevet i tilbudet.


Stabbursdalen Lodge har 2 hytter/lodger beliggende 30 meter fra den vakre Stabburselva i Porsanger, Finnmark. I første etasje har Lodgene stue med sofagruppe, TV og DAB+ radio/bluetooth. 2 bad med dusj og toalett, et velutstyrt kjøkken med det meste av utstyr tilgjengelig, stekeovn med induksjonstopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vannkoker og kaffetrakter. Den har også en egen spisedel der inntil 8 personer kan bespises rundt et stort spisebord. Peis for kveldshyggen finnes også i første etasje og det er varmekabler i alle gulv. I andre etasje har hver Lodge 4 soverom som kan huse inntil 8 fiskere i dobbelt rom eller inntil 4 fiskere i singel rom. 2 av soverommene har også en balkong som har utsikt ned mot Stabburselva.


Utenfor finnes også en terrasse med god plass og tømmerbord/benker med plass til 8 personer, perfekt for utehygge og morgenkaffe, utepils eller middag på varme dager. Uteområdet er opparbeidet med plener, sitteplasser med tømmerbord/benker og bålplass med tilhørende benker.


Våre Lodge ligger 30 meter fra en av Norges topp 10 elver og har en unik tilgang til godt fiske utenfor døren. I 2010 ble den største laksen i Norge fanget bare 80 meter fra hytta.


Fiskemuligheter

Stabburselva

Fisket i Stabburselva er en av topp ti elevene i Norge og kan skilte med lakser på opptil 20 kg hver år. 3-5 tonn laks blir rapportert inn hvert år. Til eksempel ble Norges største laks i 2010 fanget 75 meter nedenfor hyttene hos Stabbursdalen Lodge. Den veide forøvrig 23,7 kg. Selve fisket er perfekt for fluefiske etter både laks , sjøørret og ikke minst sjørøye som har begynt å ta seg opp de siste årene. Andel gjenutsatt laks er økende.


Det meste av fisket i Stabburselva er tilgjengelig som «public water» hvor fiskekort må kjøpes ved personlig oppmøte på Stabbursnes Naturhus.


Sone 1: Strekningen fra elvemunningen til og med Rávrajorri
Det selges inntil 14 døgnkort som gjelder i tidsrommet kl. 18.00–kl. 18.00. Trekning skjer på Naturhuset kl. 15.30 hver dag. Kun de som møter personlig opp kan delta i trekningen. Fiskere som ikke hadde kort siste døgn er prioritert ved trekning neste dag.


Sone 2: Strekningen fra Rávrajorri til Fossekulpen/Goržžisavvon
Døgnkort kan kjøpes for denne sonen (Ubegrenset antall kort). Kortet gjelder i tidsrommet kl. 18.00–kl. 18.00.


Sone 3: Fossekulpen/Goržžisavvon
Det selges inntil 3 døgnkort som gjelder i tidsrommet kl. 18.00-18.00. Trekning skjer på Naturhuset kl. 15.00 hver dag. Kun de som møter personlig opp kan delta i trekningen. Du kan også fiske i sone 2 og sone 4 når du har løst kort for sone 3. Fiskere som ikke hadde kort sist døgn er prioritert ved trekning neste dag.


Sone 4: Stabbursfossen/Rávttošgorži til utløpet av Njáhkájohka
Det selges inntil 15 døgnkort som gjelder i tidsrommet kl. 18.00–kl. 18.00. Ukekort kan kjøpes for denne sonen. Dersom du har bestilt fiskekort, må disse hentes innen kl. 15.00.


Stabbursdalen Lodge har mulighet til å booke 2 fiskekort i sone 1 for sine gjester dersom en ikke får tildelt kort gjennom den ordinære trekningen.

Dette må avtales med Stabbursdalen Lodge.

Kart og fiskeregler for Stabburselva.


Fiskekort må kjøpes i tillegg og inngår ikke i prisen for leie av Lodgen.


Lakselva

Vassdraget strekker seg fra Porsangerfjorden og sørover i retning Karasjok. Gjennomsnittsvekta i Lakselva har de siste årene ligget på +/- 6 kilo, og de største laksene har vært godt over 20 kilo. Den største laksen som er rapportert gjennom tidene er på 32 kilo, og det tas årlig flere laks over 20 kilo. For mer informasjon se hjemmesiden til Lakselv grunneierforening.

– Fiskekort Lakselva, Lakselv Grunneierforening (inatur)

– For muligheter for kjøp av fiskedøgn på private strekninger se «Andre aktuelle tilbud» nederst på siden.

– Mulighet for å leie privat strekning/vald i Lakselva i sone 4 etter avtale med Stabbursnes Lodge. Dette vil koste NOK 5 000,- per døgn. Dette må kjøpes i tillegg og inngår ikke i prisen for leie av Lodgen.

BOOKING LODGE 1 BOOKING LODGE 2


Kontakt

E-post: post@stabbursdalenlodge.no | Telefon: (0047) 909 16 485