Foto: Scanout.com

Jotun ­Fishing

Jotun Fishing tilbyr skreddersydde fiskeopplevelser i den majestetiske fjellheimen i Valdres.  Her tas du med på et guidet fiske til en eller flere eksklusive fiskedestinasjoner i Jotunheimen. Mulighet for unike fiskeopplevelser der alt er inkludert.

Jotun Fishing tilbyr skreddersydde fiskeopplevelser i den majestetiske fjellheimen i Valdres.  Her tas du med på et guidet fiske til en eller flere eksklusive fiskedestinasjoner i Jotunheimen. Mulighet for unike fiskeopplevelser der alt er inkludert.  Alt fra ekte fjellfiske til klare elver og små vann – som bare holder ørret. Fisket tilrettelegges etter kundens ønsker.   


Jotun Fishing ønsker å dele fantastiske naturopplevelser som Vang i Valdres har å by på. Vang i Valdres ligger helt på grensa til vestlandet (Filefjell), kjent for sin ville og vakre natur med majestetiske fjell og daler. Her er fisken meget bitevillig og har god gjennomsnittstørrelse. Kaldt og friskt fjellvann gir fisken av svært god kvalitet og kondisjon – Dette er rett og slett et klassisk godt fjellørretområde.


Jotun Fishing tilbyr guidet fiske til flere eksklusive fiskedestinasjoner. De har tilgang på alt fra veinære destinasjoner til realt fjellfiske og kan slik legge tilrette for unike fiskeopplevelser som passer for hele familien – enten det er for barn, nybegynnere eller spesialiserte fiskere.  Du kan også bo i hytter rett ved gode fiskeplasser og ditt fiske kan tilrettelegges både fra båt eller fra land. Eller hva med en totalopplevelse i fantastisk fjellnatur der alt er inkludert?: Mat, overnatting i tømmerhytte, transport og guiding – alt etter kundens ønske.


Blant annet kan du avtale opphold med eksklusivt fiske i Steinbusjøen 1200 m.o.h.  Vannet er næringsrikt til tross av at det ligger så høyt. Her er en bestand av hurtigvoksende ørret med meget god kondisjon og kvalitet. Snittstørrelse på ørreten ligger på 600 gram, men det er også mulighet for fisk på flere kilo. Vannet ligger delvis skjermet av høye fjell, så det er mulig å fiske stort sett hele tiden. Nærområdet har i tillegg flere fiskevann med gangavstand.  Mesteparten av terrenget består av høyfjell.  Fiskesesongen avhenger av når snøen smelter og isen går.


For ytterligere opplysninger, ta kontakt:

Telefon: (+47) 913 44 568  |  E-post: post@jotunfishing.no  |  WEB: Jotunfishing.no

Andre tilbud i Innlandet Andre tilbud i Valdres