Fiskekortsalet ­for ­Grimsa ­åpner ­i ­dag

Fiskekort for Grimsa fluefiskesone legges ut for salg i dag – onsdag 7. mars kl.09.00. Grimsa er en liten og krystallklar fjellelv hvor rettighetshaver har innført en restriktiv forvaltning, med gode resultater. […]

Fiskekort for Grimsa fluefiskesone legges ut for salg i dag – onsdag 7. mars kl.09.00. Grimsa er en liten og krystallklar fjellelv hvor rettighetshaver har innført en restriktiv forvaltning, med gode resultater. I fluesonen er det en kortbegrensning på 10 kort pr. døgn.

Grimsa Fluefiske byr på et utfordrende fiske etter sprek ørret og harr under foten av majestetiske Rondane. Her finnes riktig pen, men sær, fisk . Fiskebestanden består utelukkende av naturlig reproduserende ørret og harr. Bestanden er enkelt forklart todelt, hvor ørreten er stasjonær og harr er en del av et større vandringssystem fra Glomma. Fluesonen er omlag 18 km lang strekning som omfatter deler av elva Grimsa og deler av elva Folla.

Det selges kun 10 kort pr.døgn, og det er ingen endringer på fiskeregler eller priser fra foregående år. Du kan lese mer om Grimsa Fluesone og gjeldende fiskeregler her og kjøpe fiskekort.

Bli bedre kjent med elva gjennom artikkelen: Dette er Grimsa – en perle i Folldal