Fiskefilm ­og ­pakkeløsning ­fra ­Jotun ­i ­Valdres

Ønsker du en rik fiskeopplevelse hvor mye er lagt til rette på forhånd? Jotun Fishing leverer guidet fiske, eksklusive områder og pakker hvor alt av overnatting og bespisning er inkludert. Her tilbys løsninger for unike fiskeopplevelser som passer for hele familien - enten det er for barn, nybegynnere eller spesialiserte fiskere.

Ønsker du en rik fiskeopplevelse hvor mye er lagt til rette på forhånd? Jotun Fishing leverer guidet fiske, eksklusive områder og pakker hvor alt av overnatting og bespisning er inkludert. Her tilbys løsninger for unike fiskeopplevelser som passer for hele familien – enten det er for barn, nybegynnere eller spesialiserte fiskere.

Les mer om tilbudet her

Jotun Fishing ønsker å dele fantastiske naturopplevelser som Vang i Valdres har å by på. Vang i Valdres ligger helt på grensa til vestlandet (Filefjell), kjent for sin ville og vakre natur med majestetiske fjell og daler. Her er fisken meget bitevillig og har god gjennomsnittstørrelse. Kaldt og friskt fjellvann gir fisken av svært god kvalitet og kondisjon – Dette er rett og slett et klassisk godt fjellørretområde.

https://www.youtube.com/watch?v=NN2dycW4ofs