Finnskogen ­– ­Et ­nytt ­fiskeområde ­på ­Fishspot

Fishspot presenterer, i samarbeid med Kongsvinger Jeger og Fiskerforening, et tilrettelagt fiske etter ørret inne på den mytiske Finnskogen der det finnes muligheter for alle typer fiskere.  Fisket er åpent hele året, […]

Fishspot presenterer, i samarbeid med Kongsvinger Jeger og Fiskerforening, et tilrettelagt fiske etter ørret inne på den mytiske Finnskogen der det finnes muligheter for alle typer fiskere.  Fisket er åpent hele året, med unntak av en liten periode på våren i forbindelse med kultiveringstiltak. 

 

Kongsvinger Jeger og Fiskerforening er en aktiv forening som tilrettelegger for fiskeopplevelser for egen medlemsmasse så vel som andre fiskere inne på Varaldskogen – en del av den myteomspunnede Finnskogen. For å skape et godt og attraktivt fiske for almuen driver foreningen en aktiv kultivering av en serie med vann øst i Kongsvinger kommune. Her har de vært flinke til å legge tilrette for ulike fiskere. De har tilbud for alle, for store og små, bevegelseshemmede og førlige, fra meitefiskere til rendyrkede fluefiskere.

 

På Finnskogen vil du kunne starte fiskesesongen tidlig. Og for de dedikerte fluefiskere er det verdt å merke seg ved at insektslivet her kan by på noen spennende overraskelser i tiden frem mot midtsommer.

 

Om du ikke har vært på Finnskogen før, så bør du virkelig ta en tur for å oppleve stemningen her inne. Det er noe helt eget! På Finnskogen sies det også at du kan møte på skogfruen, også kalt Huldra. Hvorvidt du treffer på henne eller ikke, setter det rammen for den magiske stemningen disse skogsområdene, med sine stille bortgjemte tjern, byr på.

 

Les mer om fisket på Vinger Finnskog