Fersk ­rapport ­fra ­Grimsa

Grimsa er i senere tid omtalt flere ganger her på Fishspot. Her kommer en helt fersk rapport om hvordan forholdene er akkurat nå... Ser ikke så verst ut om dagen...

harr

Fra fiskeguide Marius Tollan har vi nettopp fått inn en rapport fra Grimsa:  «Nettopp kommet tilbake fra en tur i Grimsa, og for den som måtte lure så er fisket der veldig bra for øyeblikket. 2 typer døgnfluer var aktiv begge dagene jeg var der, litt usikker på art, men de var i str 16-14. Noe vårfluer men ikke nok til å gjøre fisken interisert, det var døgnfluer det handlet om denne gangen.  Når det gjelder fangst så slutta jeg å telle harr etter ca. 10-12 fisker.  Ørreten er jo som kjent litt mer «sjenert»av seg, men det blei da noen av de også.»  I følge rapporten til Marius ser det ut til at Grimsa kan være en «hot fishspot» om dagen. Alle foto: Marius Tollan.

 

harr2

Harren i Grimsa er av utmerket kvalitet og størrelse.

 

ørret2

Men Marius fikk ikke bar harr.  Her med et prakteksemplar av en prikkefant.

 

2,1

Bildet av denne ørreten var merket med teksten «over 2», og det ser jammen slik ut på bildet også.

 

ørret3

Her er nok en stor ørret.

 

fluer 2

Her er et utvalg fluer som fungerte godt i Grimsa nå.  Til opplysning så er det en kortbegrensning på 10 kort pr. døgn i Grimsa fluefiskesone.  Det er få fiskere i elva om dagen så det er ikke noe problem å skaffe seg fiskekort.