Tømmerhus ­i ­trivelig ­gårdstun, ­Flatdal

Velkommen til gårds her hos oss. Det gamle koselige tømmerhuset ligger i sol-hellingen på gårdstunet vårt, 10 minutter fra Dyrskun' og Seljord sentrum i "Målarbygda" Flatdal.

Velkommen til gårds her hos oss. Det gamle koselige tømmerhuset ligger i sol-hellingen på gårdstunet vårt, 10 minutter fra Dyrskun’ og Seljord sentrum i “Målarbygda” Flatdal.


Vi har ikke dyr lenger på gården, men en hyggelig gårdshund Elli som er veldig selskapelig. Huset har to soverom, et lyst og deilig oppholdsrom med spisekrok, peis, og utsikt ut mot tunet og bygda. Selv om det håndlaftede huset er gammelt, har det innlagt strøm, vann, varmeovner, kjøkken og bad med dusj.
Flott for familier.


Småbruket vårt ligger stille og fint til rette i Flatdal i Seljord kommune, ikke så langt fra tidligere E134 veien som er hovedvei mellom øst- og vestlandet. Flatdal ligger sentralt midt i Øvre-Telemark. Det er matvareforretning i nærheten og 3 km til det kjente hotellet på Nutheim. Flatdal er en rolig og stille bygd, mellom fjellene Skorve, Mælefjell og Bindingsnuten. l område er mange turstier, både korte, lange, bratte eller på flat mark. Et flott utgangspunkt for korte eller lange sykkelturer, eller bilturer til både nære eller fjerne opplevelser. Det er bare 10 minutter i bil til kommunesenteret Seljord, som er kjent for den årlige Dyrskun’ samt flere andre festivaler. Her5 er et rikt kunstnrsamfunn, flotte muligheter for vandring, sykling og turer med bil. Langs Seljordsvatnet er det selvsagt muligheter for å speide etter den mystiske sjøormen.
Her kan du se hva kommunen har å tilby av opplevelser.Den sjarmerende tømmerhytta er håndlaftet fra tømmer på denne plassen og ligger for seg selv i tunet på gården vår, med utsikt ut til bygda. Selv om den er gammel, så har den innlagt vann og strøm, elektriske varmeovner, dusj og toalett, samt varme i gulvet på badet. Allikevel går det an å tenne opp i peisen og hygge seg i det koselige oppholdsrommet. Det er kokeplater på kjøkkenet og selvfølgelig kaffetrakter, vannkoker, kopper og kar.

Det ene soverommet har en halvannen seng og enkel seng i køye-løsning, mens det andre har vanlig køyeseng.

Det er sitteplass til å spise ute på tunet i fint vær og plass til å leke på plenen. Bilen kan dere også parkere i gårdstunet.