Bli ­med ­en ­tur ­til ­Femundsmarka

Erik Andr’e Nordgård er en ekte villmarksentusiast.  Han vet å utnytte de mulighetene som hjemkommunen Engerdal byr på.  Nylig var han og et par kamerater på tur i Femundsmarka.  Her kan du […]

Erik Andr’e Nordgård er en ekte villmarksentusiast.  Han vet å utnytte de mulighetene som hjemkommunen Engerdal byr på.  Nylig var han og et par kamerater på tur i Femundsmarka.  Her kan du se et knippe bilder fra turen.  Turen ser ut til å starte i Sylen, og da er det bare å ta beina fatt.  Alle foto: Erik Andr’e Nordgård.

 

 

Den som skal oppleve indrefileten av Femundsmarka må gå et stykke.  Her tar gutta seg en pust i bakken.

 

 

Etter noen timers marsj har de kommet til inn til Grøtådalen og Grøtåa.  Men disse gutta skal videre…

 

 

Endelig framme.

 

 

Et av de mange vannene som finnes i denne delen av Femundsmarka.

 

 

Kveldsstemning.

 

 

Og her er det blitt fangst.  Litt usikker på om det er den egentlige fiskeren som poserer med fangsten.

 

 

For å unngå altfor tung sekk på en slik tur er fisk en del av «matbudsjettet».  Som bildet viser er det ingenting å si på kvaliteten.

 

 

Her er det virkelig snakk om kortreist mat.  Ikke den fineste restaurant kan gi deg en bedre matopplevelse enn dette.  Fersk selvfanget fisk servert i sitt rette element.

 

 

Femundsmarka med sine særpreg slik mange kjenner den.

 

 

Etter noen herlige dager var det igjen å spenne på seg sekken og kravle seg over steinurer tilbake til sivilisasjonen.  Fishspot takker for flotte bilder slik at vi kunne dele disse glimtene fra Femundsmarka med våre lesere.

Her finner du mer informasjon på fishspot.no om fiske i Engerdal og Femundsmarka.