Vestigarn ­Handleri ­& ­Kafé

Vestigarn Handleri & Kafé er en koselig gårdsbutikk og Kafè med nykvernet kaffe og hjemmebakst. Her er mange spennende gaver å ta med hjem av både lokalmat og håndtverksprodukter.   Vestigarn er […]

Vestigarn Handleri & Kafé er en koselig gårdsbutikk og Kafè med nykvernet kaffe og hjemmebakst. Her er mange spennende gaver å ta med hjem av både lokalmat og håndtverksprodukter.

 

Vestigarn er et levende småbruk med røtter fra midten 1800-tallet. Driften er basert på sauehold og drift i egen skog. Gårdsbutikken åpnet i 2015 i det gamle skolehuset, hvor det selges økologisk kjøtt fra egen gård, feller og garn.

Vestigarn er ambassadør for andre lokale og regionale produsenter av mat og håndverk. Til tross for at kafèen ligger midt i skogen, helt innved Trysilelva, så går ryktet om at her serveres kanskje kommunens beste kaffe latte.

 

Vestigarn kan også tilby enkel overnatting i hytter.
Grøna – En enkel skogskoie med beliggenhet ved bredden av Grøna vassdraget. Inneholder køyesenger med plass til 4 personer. Koia har ingen kjøkkenmuligheter, ikke strøm eller innlagt vann. Primus eller lignende og soveposer må medbringes.  Utedo.

 

Oppivollen – En gammel seter med utsikt til Høljessjøen. Inneholder Kjøkkenkrok, stor stue med åpen peis, soverom med 4 sengeplasser i to køyesenger og sovesofa i stua. Sengetøy eller soveposer må medbringes. Innlagt strøm men ikke vann (kilde 50 m fra hytta). Utedo.

 

Hos oss kan du kjøpe fiskekort. Vi tar VISA, Mastercard og kontanter.

 

Åpningstider

Torsdag – Søndag: 11.00 – 17.00

Besøk Vestigarn Handleri & Kafé i Vestigardsvegen 49, 2427 Lutnes, Hedmark – eller på facebook

 

«Vælkummin tell gards»!

Andre tilbud i Trysil

Kart