Rendalen ­Fjellridning

Rendalen Fjellridning arrangerer rideturer for både erfarne og uerfarne ryttere. Turene er basert på forholdsvis små grupper, med maksimalt 12 deltagere, som tas godt vare på av bedriftens dyktige og erfarne turledere.    […]

Rendalen Fjellridning arrangerer rideturer for både erfarne og uerfarne ryttere. Turene er basert på forholdsvis små grupper, med maksimalt 12 deltagere, som tas godt vare på av bedriftens dyktige og erfarne turledere. 

 

Rendalen Fjellridning holder til på Unset i Rendalen og drives av Berit Grindflek og Rune Granås. Virksomheten har åpent hele året.  Fra juni til september tilbys det fjellridning/turridning fra halvdags- til tredagers turer samt weekendturer. Hvert år i sommerferien avholdes det 4 uker med rideleir og ungdomsleir. Fra oktober til mai arrangeres ridekurs samt tilbud på kanefart i vintermånedene.

Bedriften er  godkjent i «Bransjestandard Hest» og «Inn på tunet».

 

Overnatting
De kan nå også tilby overnatting på et idyllisk setertun på Klettsetra, Unset, 12 km fra bygda. Det består av tre utleieenheter med totalt 16 sengeplasser. Husene er utstyrt med kjøleskap, gasskomfyr, kjøkkenutstyr og sengetøy.

Andre tilbud i Innlandet Andre tilbud i Rendalen