Guidet ­fiske ­i ­Geitvassdalen

VisitHardangervidda er en av de ledende leverandørene av guidede fisketurer i Hardangervidda Nationalpark, og kommunene Hol og Uvdal. Vi har tilgang til noe av det beste ørretfiske i Norge. Enten du søker […]

VisitHardangervidda er en av de ledende leverandørene av guidede fisketurer i Hardangervidda Nationalpark, og kommunene Hol og Uvdal. Vi har tilgang til noe av det beste ørretfiske i Norge. Enten du søker en kort pause med familien din eller du er ute etter å unnslippe hverdagen for å oppleve det spektakulære ørretfisket i høylandet, har vi et turalternativ som passer dine behov. Guidede turer er tilgjengelige i halv, hel eller flere dagers utflukter. Velg fra et utvalg av ferdige pakker, eller kontakt oss for en skreddersydd fiskeopplevelse.

 

Guidet tur til Geitvassdalen

Gjeitvatnet ligger midt i Hardangervidda Nasjonalpark og er godt kjent for sitt gode ørretfiske. Vi begynner turen med en kort båttur over Mårvatn, på Mårbu seter og fjellstue vil vi få servert ett godt hjemmelaget måltid. Neste dag vil turen gå inn til Geitvatnet. De neste dagene vil vi utforske Geitvassdalens mange ulike fiskemuligheter.

Vår guide Jan Petter har tidligere jobbet som vertskap på Mårbu i tillegg til sitt engasjement i Matopplevelser i Numedal. Du kan derfor være helt sikker på en uforglemmelig tur med en lokalkjent guide med lidenskap for lokalmat.

 

Kontakt

For informasjon og bestilling, kontakt jenny@uvdal.no.

For flere guidede turer, og informasjon om fiske i Hardangervidda Nasjonalpark, se www.visithardangervidda.no

Andre tilbud i Nore og Uvdal Andre tilbud i Rollag Andre tilbud i Viken