Anne ­på ­landet

Anne på landet er både restaurant, hvor du får lokal mat med urban vri, og galleri. Stedet er en plass for å kjenne på sanseopplevelser – smak – lukt – syn – hørsel – […]

Anne på landet er både restaurant, hvor du får lokal mat med urban vri, og galleri. Stedet er en plass for å kjenne på sanseopplevelser – smak – lukt – syn – hørsel – og på den måten bidra til velvære for sjelen.

 

I den gamle grendeskolen i Hylleråsen, Engerdal, finner du Anne på Landet. Her er vertskapet opptatt av at ditt besøk skal være en helhetsopplevelse, og at gjestene skal forlate stedet med et smil både i hjertet og om munnen. Dette gjør de  ved å by på hjemmelaget mat og kunstneriske opplevelser til både fastboende og tilreisende.

 

Maten
Anne på Landet legger vekt på å bruke mest mulig lokale råvarer. Litt på grunn av miljøhensyn, men aller mest på grunn av at maten blir så god her oppe. I kjøkkenet liker de å ta utgangspunkt i Trysils matkultur, bruke rettene som de er, eller klippe ut elementer, lime dem inn i nye sammenhenger, og krydre dem med egne erfaringer.

 

Åpningstider
Sommeråpent fra 27.juni til 19.august: 12:00 – 18:00
Vinteråpent Fredag kl 16:00 – 21:00 | Lørdag kl 14:00 – 20:00 | Søndag kl 12:00 – 18:0o

 

Følg med på hva som skjer på hjemmesider eller facebook.

Andre tilbud i Engerdal

Kart