Foto Bjørnar Hansen

Fiskekortsalg ­for ­Grimsa ­fluesone ­åpner

Fiskekort for Grimsa fluefiske legges ut for salg onsdag 16. mars kl.09.00. I Grimsa er det en kortbegrensning på 10 kort pr. døgn. Det er ingen endringer på fiskeregler eller priser fra foregående år. Grimsa Fluefiske er en strekning i elva Grimsa og deler av elva Folla hvor en restriktiv forvaltning har gitt gode resultater.

Fiskekort for Grimsa fluefiske legges ut for salg mandag 4. mars kl.09.00.

 

I Grimsa er det en kortbegrensning på 10 kort pr. døgn. Det er ingen endringer på fiskeregler eller priser fra foregående år.

 

Grimsa Fluefiske er en strekning i elva Grimsa og deler av elva Folla hvor en restriktiv forvaltning har gitt gode resultater.

 

Natt over Grimsa og Rondane.
Det er lite å utsett på omgivelsene ved Grimsa. Foto: Bjørnar Hansen

 

Elva byr på et utfordrende fiske etter sprek ørret og harr under foten av majestetiske Rondane. Her finnes riktig pen, men sær, fisk . Fluesonen er omlag 18 km lang og det selges kun 10 kort pr.døgn.

 

Foto Bjørnar Hansen

Ørret i god kondisjon. Foto Bjørnar Hansen.

 

Fiskebestanden består utelukkende av naturlig reproduserende ørret og harr, med innslag av steinulke. Bestanden er enkelt forklart todelt, hvor ørreten er stasjonær og harr er en del av et større vandringssystem fra Glomma.

 

Glassklart vann og grovvokst harr. Foto Bjørnar Hansen.

 

Du kan lese mer om Grimsa og fiskeregler her og kjøpe fiskekort her.

 

Artikler om Grimsa
Dette er Grimsa – en perle i Folldal