Hos Utstu Haugset gård kan du leie overnatting i en koselig leilighet i gammel tømmerstue beliggende på et aktivt gårdsbruk i Øvre Rendal. Fra Utstu er det kort gangavstand til et attraktivt og spennende fiske i Nordre Renaelva. 

Leiligheten er en del av en eldre tømmerbygning på et aktivt gårdstun beliggende kun 500 meter fra Nordre Renaelva. Tømmerstua ble i sin tid bygget i 1831 men er restaurert i 1990.

Leiligheta er på 70m2 og består av stue, kjøkken, soverom og bad. Det er overnattingsmulighet for 3-5 personer, hvorav det er 2 senger (tre soveplasser) på soverommet og ei seng på stua. Ved behov kan også en ekstra seng settes inn.

Kjøkken inneholder elektrisk komfyr, kjøleskap og er fullt utrustet med dekketøy. Det er i tillegg en egen fryser.  Spisebordet har plass til 4-6 sitteplasser. Bad med dusj. Eget rom med vannklosett.

Oppvarming med ved og strøm. Avstand til nærmeste matbutikk er 2,5 km.

På Utstu Haugset drives det melkeproduksjon og dyrene får om sommeren gå fritt omkring på setra, hvor du forøvrig også kan få leie overnatting.

Med 500 meter ned til Nordre Renaelva er Utstu Haugset gård et godt utgangspunkt for en god fiskeopplevelse i Rendalen. Leiligheten ligger sentralt til for fiskemuligheter også i Mistra og Unsetåa for å nevne noen av de mange mulighetene Rendalen kan by på.

 

 

Veibeskrivelse:

Gården ligger i Østagrenda, 2,5 km fra sentrum i Øvre Rendal. Når du kommer fra sør kjører du gjennom sentrum og 1,5 km til et skilt med Østagrenda. Ta av til høyre og etter 1 km kommer du til Ustu Haugset gård på høyre side.

Fra nord kjører du 50 km fra Tynset til du har passert Elvål og kommer til et skilt med Østagrenda. Ta av til venstre og etter 1 km kommer du til Ustu Haugset gård på høyre side.

Andre tilbud fra Utstu Haugset

Haugsetvollen seterovernatting

Andre tilbud in Rendalen