Haugsetvollen tilbyr overnatting i egen hytte i idylliske seteromgivelser på en aktiv setervoll. I gangavstand fra setra renner elva Sølna som renner gjennom Sølendalen. 

Vertskapet på Haugsetvollen, Gunn Randi og Gjermund, tilbyr overnatting på en aktivt drevet setervoll hvor de setrer med melkeku i perioden ca 5.juli til 15.august. Som gjest her vil du blant annet få oppleve fiske og fjellets ro i den flotte Sølendalen i Rendalen kommune. Med på seterlasset er også småkalver og kanin, til stor glede for barn og barnefamilier på setra. Noen ganger i løpet av sommeren lages også ost og smør på setervollen.

Hytta består av stue med 4 sengeplasser (to køyesenger). Det er eget kjøkken med gassbluss til koking og fullt utstyrt med dekketøy og kokekar. Her er det også en god gammeldags vedovn som det kan stekes mat i.  Det er utedo på hytta og muligheter for å dusje i et eget vaskehus i tilknytning til seteranlegget.

Aktiviteter

Som aktiviteter er muligheter for å være med på fjøsstellene. Ellers så er det fint fjellterreng å gå i, og merkede stier. To km nedenfor hytta er det ei elv som dere kan fiske i hvis dere løser fiskekort. Vi har kano eller robåt dere kan benytte. Det er også ei åpen ljørbu ved elva, populært for barnefamilier å gå hit og tilberede mat på åpen varme.

Priser

Døgn NOK 500,- | Weekend NOK 1000,- | Uke NOK 2500,- .

Det er også mulighet for leie sengetøy men dette må bestilles på forhånd.

Pris NOK 75,- pr seng.

Stedsangivelse

Haugsetvollen ligger i Nordre Sølendalen. Fra Elvål i Rendalen kjøres det mot Unset, og det tas av videre til Nordre Sølendalen. Det er bommet vei over fjellet som det betales kr 80 med kort. Ved alle veikryss tas det av til høyre mot Haugsetvollen. Fra bommen er det 27 km.

Andre tilbud

Andre tilbud i Rendalen