Winsnes Fly Fishing Lodge finner du i den midtre delen av Gaula, og den har vært drevet av Winsnes familien siden slutten av 1800 tallet. Vi tilbyr eksklusivt fluefiske i hva vi anser som det beste strekket for fluefiske i Gaula. Vi tilbyr full pakke med fiske, guide, overnatting, bespisning, pub, kastedam og fiskeutstyrsbutikk.

Fisket

Vi har lagt mye jobb i å skape en god fiskeopplevelse for våre kunder, og vi tillater aldri mer enn ti fiskere på elven på en gang. Det 4 kilometer lange strekket er delt opp i 9 vald, hvorpå fiskerne roterer på å fiske.  Alle våre vald får hvile i fire timer to ganger pr døgn, noe som gjør at man som fisker alltid starter på et vald som har ligget i fred i minst fire timer. Dette har ført til at det her fanges flest fisk pr fisker, enn noe annet sted i Gaula. Det fører også til at våre gjester slipper skuldrene, tar inn atmosfæren over an kald øl mellom øktene og rett og slett nyter oppholdet bedre.  Hos oss er fisk under 6 kilo unntaket, og fisk over 14 kilo blir fanget hvert år.

Opphold og historie

Winsnes Fly Fishing Lodge ble bygget i 1882, og ønsket sine første gjester fra England det samme året. I dag kontrollerer Winsenes 4 kilometer med begge sider av elven. Strekket er sammenhengende og veldig nære Lodgen. Lodgen har syv gjesterom, en pub, kaste-dam og en fiskeutstyrsbutikk. Vi tilbyr 1 ukes opphold med ful bespisning og med elelr ute guide.

Våre gjester bor i det som kalles Storstuu (hovedbygningen), i enkle eller dobble rom. Dette er den samme bygningen som huset engelske lakselorder på 1800 tallet og frem til i dag. Huset er innredet i klassisk bonderomantisk stil med originale møbler og interiør. Det er nesten så du kjenner lukten av gammel whiskey i veggen. Her får du en herlig rustikk atmosfære som sender deg tilbake til fordums tid. Winsnes familien borr og jobber her til den dag i dag, opptatt med å sørge for at gjestene har et avslappet opphold.

På morgenen salmes gjestene i spisesalen for en felles frokost før man gjør seg klar til dagens første fiskeøkt på elva. Fiskerne samles igjen til lunsj, enten ved elven eller i spisesalen, og så igjen for middag senere på kvelden. Vi server tradisjonell rustikk bondekost ofte med lokalt villt som reinsdyr eller elg på menyen. Vi har også en flott bar hvor alle samles på kvelden.

Priser

Prisen inkluderer overnatting, fiskekort, og visning av alle valdene. Nå i 2017 har vi kun noen få ledige plasser. Ta kontakt for informasjon om ledige datoer. Prisene du ser nedenfor er omtrentlige priser for perioden. Her er en prisliste som tar høyde for eksakt dato og om man skal ha alt inkludert.

En uke, mai til midten av juni: 15 000 nok – fiskekort, overnatting og frokost og lunsj.
En uke, midten av juni  til august: 23 000 nok -fiskekort, overnatting og frokost og lunsj.
En uke, August: 15 000 nok -fiskekort, overnatting og frokost og lunsj.