Kvennan Fly Fishing, Fishspot, Grayling, Norway, Glomma

Kvennan ­Fly ­Fishing ­2015!

Det blir noen endringer hos Kvennan Fly Fishing for sesongen 2015. Med de nye endringene håper en at det blir et enda bedre tilbud. Eidsfossen sona og Fluefiskesona slås sammen til en stor sone. Det vil være et fiskekort for denne sona. Til sammenlikning med kombinasjonskortet som en kunne kjøpe tidligere er prisen redusert. Dette fiskekortet gjelder også både i Glomma Tolga og Glomma Tynset. Kjøper du fiskekortet før 1. juni blir det i tilegg reduksjon i prisen.

Kvennan Fly Fishing, Fishspot, Grayling, Norway, Glomma

Foto: Barry Ord Clarke

Det blir noen endringer hos Kvennan Fly Fishing for sesongen 2015.  Med de nye endringene håper en at det blir et enda bedre tilbud.  Eidsfossen sona og Fluefiskesona slås sammen til en stor sone.  Det vil være et fiskekort for denne sona.  Til sammenlikning med kombinasjonskortet som en kunne kjøpe tidligere er prisen redusert.  Dette fiskekortet gjelder også både i Glomma Tolga og Glomma Tynset.  Kjøper du fiskekortet før 1. juni blir det i tilegg reduksjon i prisen.

Fire ulike kortsoner er dermed redusert til tre soner.  Eidsfossen tidligere også en fluesone så forskjellen blir at det blir en stor sone istede for to adskilte.  Det er derfor ingen vesentlige endringer i fiskereglene.  Sesongen varer fra 1. juni til 15. oktober.  Prisen for fiskekortene i den nye store sona er 170 NOK pr. døgn og 830 NOK pr. døgn dersom du kjøper kortene før 1. juni.  Etter 1. juni er kortprisene 190,-/870,-.

For den nye store fluefiskesona er det satt en begrensning på 75 kort pr. døgn.  Det høres kanskje mye ut, men det utgjør en stort område der det likevel vil være plass til alle.  I de mest populære ukene vil det erfaringsvis være fullt så det lønner seg å kjøpe fiskekort så tidlig som mulig.

Kjøp fiskekort nå!

Mer info:

Kvennan Fly Fishing – Fluefiskesona

Glomma Tolga

Glomma Tynset

En endring i Tolga sonen (Glomma Tolga) er at en åpner for fiske 15. mai (tidligere 1. juni).

Under følger noen bilder fra Kvennan Fly Fishing, alle foto Hein van Aar, Kvennan Fly Fishing:

082 table_pool_01

 

085 1920x1080_TED_glomma_01

 

 

133b 1920x1080_michel tunna

 

134b 1920x1080_stefan 01

 

142 Hanafi_Glomma_01

 

003 - KFF_logo_1680