Fly ­Fellows ­besøkte ­Gløta

Den svenske fluefiskeklubben Fly Fellows er ofte på besøk innenfor Fishspot. Her kan du se noen flotte bilder som Håkan Andresson og Ingemar Rundgren har tatt ved elva mellom Femunden og Isteren som heter Gløta.

3

Fly Fellows er en svensk fluefiskeklubb som holder til på den svenske vestkysten med base i Göteborg.  De regner mange av områdene i Fishspot som sine «hemvatten».  Her er noen flotte bilder fra den elva som renner mellom Femunden og Isteren, Gløta.      Alle foto: Håkan Andersson og Ingemar Rundgren fra Fly Fellows.

 

«Gløta er navnet på elvestrekningen mellom Femunden og Isteren. Elva er noe storsteinete og stri, men har også noen fantastiske høler hvor det både er stor ørret og harr. Og innoset i Isteren lukter storfisk lang vei. Vel verdt et besøk.  Husk maksmål med døgnkvote på harr og ørret.»

 

Gløtsundet er stryket på oversiden av utløpet av Gløta.  Det kan også være verdt et besøk.

«Der Isterfossen er velkjent er Gløtsundet, stryket mellom Femunden og Gløten, til nå uoppdaget. Utover sommeren når vanntemperaturen stiger kan det her være formidable klekkinger og det siger på med stor ørret og harr fra både Femunden og Gløten. Husk vadere, eller kanskje belly boat?»

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

 

7

 

 

8

 

 

 

1

 

 

 

9

 

 

 

10

 

 

 

11

 

 

12

 

 

 

13

 

 

 

14

 

 

 

 

2

 

 

 

15

 

 

 

 

16

 

 

 

17