Vinnerne ­er….!!!!

Vi har trukket fire vinnere av eksklusive fluefiskesett til en verdi av 12 500,-. To vinnere er trukket ut blant de som har sendt bilder i løpet av sesongen og to vinnere blant de som har besvart vår undersøkelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blant alle de som har sendt inn bilder til Fishspot i løpet har vi trukket ut to heldige som får hvert sitt fluesett.  Dette var ingen fotokonkurranse så vinnerne er trukket ut tilfeldig  ut blant ALLE som har sent inn bilder, uavhengig om bildet er brukt på fishspot.no.

Den første vi kan gratulere er Øyvind Skaugstad fra Tromheim.  Øyvind fisken sammen med kompisen Emil Jakobsen i Vangrøfta i sommer.  De sendte inn både rapport og bilder til Fishspot.  Vi får håpe de ikke blir uvenner når de skal fordele premien seg imellom.  Fishspot gratulerer!

 

Emil 688

Her er et av bildene Øyvind sendte inn.  Dette er Emil med en ørret på 53 cm som er fanget i Vangrøfta!

 

Den andre vinneren blant innsendte bilder er Pernilla Kronbäck fra Sverige.  Hun sendte inn flere flotte bilder både fra Hola og Sømåa.  Fishspot gratulerer!

sømåa 688

Her er et av bildene som Pernilla sendte inn.  Dette er fra «harrelven» Sømåa i Engerdal.

 

Vi har også trukket ut to vinnere blant alle de som har besvart vår brukerundersøkelse i løpet av 2014.  Vinnerne er kontaktet på e-post i dag og navn på vinnerne vil bli publisert så snart vi får kontakt. Ut fra den informasjonen vi har så langt kan vi røpe at det er to norske vinnere og at en vinner har bostedsadresse i Engerdal!!!

 

Premiene er levert av:

Skitt fiske