Siste nytt

Godt fiske i Lågen

laagen

Som bildet tilsier er ikke fisket etter prikkete puddinger over. Denne er tatt i lågen som fremdeles fisker godt.

Tsjekkisk nymfe – en bra teknikk på høsten

matti

Denne filmen er ikke ny, men viser teknikken tsjekkisk nymfe på en bra måte. Matt Hayes viser i denne filmen «Tsjekker» i Renaelva.
Dette er også en effektiv teknikk for nybegynnere som ikke er helt i mål med kastingen, og det er spesielt effektivt nå på høsten

Fotokonkurransen er over

ef309e9f184d4f9b89f32c0a9934828d

Da er fotokonkurransen over og vi kårer en vinner for september, og premien for denne måneden blir en weekend for to personer på Rena Fiskecamp inkludert en guidet tur med drift-båt.

Fiskesesongen er ikke over

rooye

Det undervurderte høst-fisket byr på flere muligheter enn du skulle tro. Dessuten er det lite som slår klar høstluft, farger, og folketomme områder. Det er mulighet for både harr, røye og ørret fremdeles.

Fluebinderkurs i Solør

gfh

Explore Finnskogen arrangerer nybegynner kurs i fluebinding i samarbeid med Solør Fluefiskeklubb. Det stilles med alt nødvendig utstyr og lokale matvarer.

Vil ha ditt beste bilde

IMGP3sds537

Vår fotokonkurranse går inn i sin siste uke, og premien for denne måneden blir en weekend for to personer på Rena Fiskecamp inkludert en guidet tur med drift-båt.

Høstliv i Renaelva

sund3

Jon Erlend Sundnes frekventerer Renaelva oftere enn de fleste, og har denne rapporten fra siste dagers fiske.

Bra fiske på Kvennan

asdasdsad

Hos Kvennan Fly Fishing i Glomma er september en av de beste månedene. Det blir nå tatt bra med både harr og ørret, og vannstanden holder seg fint selv om Petra gjør sitt i resten av landet.

Grimsa på høsten

12032730_10156093148335541_8721625835731661892_o

Grimsa har vært litt hot nå på slutten. Jon-Anders Nethaug har været der og forteller:

Flott dag i Folla

fola2

Fiskeguiden Tore Litleré Rydgren hadde med seg en gruppe fluefiskere i Folla/Grimsa. De traff godt med både vær og fiske. Turen opp gikk via Sollia-Atna hvor utsikten var spektakulær som vanlig