Siste nytt

Workshop på Rena Fiskecamp

10313758_1029320930427515_6780573503328635893_n

Rena fiskecamp arrangerer workshop for tredje år på rad. Torsdag 9 juli klokka 10.00 starter dagen. Du kan møte dyktige fluebindere som Andreas Andersson

Nytt fra helgen

IMGP3sds537

Fisket er veldig godt mange steder nå i slutten av juni, da det varme været har gjort seg gjeldende og satt gang skikkelig med klekkinger

Film fra Gjerfloen fluefiske

Trysilelva frh

Gjerfloen Fluefiske har holdt på i 15 år og deres forvaltning har båret frukter i form av større gjennomsnittstørrelse på fisken, og flere fisk. Snorre Grønnes forteller her om Gjerfloen Fluefiske i Trysil.

Storfisk på Langsjøen

IMG_5208

Langsjøen i Engerdal og Tolga er blitt kjent for bra trollingfiske, noe Raymond Rudshaug fikk filmet på siste fisketur. Med to ørret på 4 og 5 kilo gjenutsatt kan vannet fortsette og produsere.

Aurivillii observert i Rena

aurivilli_foto_john_terje_refsdal_200

Du ver du er inne på side for fiske-nerder når en liten døgnflue-variant blir nyhetstoff.Uansett aurivillii er observert i Renelva

Rapporter fra Fishspot-land

7U2A2452

Endelig ser man bilder av fisk i blide fiskeres hender. Insektene har våknet, fiskene stiger til overflaten og rapportene renner inn. Dette er fra helgen.

Nå våkner det i vannfilmen

Ørret_selsvolene

En uvanlig kald sommer har gjort at klekkingen i Fishspot-land har vært tilnærmet fraværende, men nå har det begynt å skje ting i flere områder.

Nye nettsider på Fishspot.no

Harrfangst i Glomma

Velkommen til nye Fishspot. For deg som ikke vet hva Fishspot er, kan vi fortelle at Fishspot hjelper til med å legge til rette for fiske i Hedmark og Oppland på vegne av grunneierne.

Vakker fisk fra Fishspotland

orret4_foto_andersDE

Redaksjonen i Fishspot ved Anders Dahl Eriksen ble i helgen sluppet ut fra kontoret en liten stund. Akkurat hvor han har vært vites ikke, men det resulterte i en usedvanlig vakker fangst. Noe som dokumenteres grundig her.