Siste nytt

En eventyrlig tur i Femundsmarka

frh 200x145

Bli med kjentmann Jan Lillestu på tur gjennom Femundsmarka fra Sylen, gjennom Grøtådalen til Røoset. En fin tur og fiskefilm med både pen røye og stor ørret.

Dette er Grimsa – en perle i Folldal

319733_10150771958385388_1800527474_n

Grimsa er en elv hvor forvaltningen har gitt meget gode resultater. Folldøl, fotograf og fluefiske-guide Bjørnar Hansen forteller i dette intervjuet om Grimsa og dens luner og hemmeligheter. Fluesona i Grimsa og […]

Vangrøfta, både oppe og nede

frh grøfta

Runar Nikolaisen fra Løten er en ivrig fluefisker. Tidligere i Juli var han på bsøk i den «sagnomsuste» Vangrøfta, og grøfta skuffet ikke. Når den store døgnflua Danica klekker kan en få minneverdige fiskeopplevelser.

Ukesvinner(e) fotokonkurranse

frh johnsg

Da har vi valgt ut de siste to ukers to beste foto, som går videre til månedfinale neste uke. De er begge med videre og har muligheten til å vinne er en weekend på Telstad Gårdstun

Filmsnutter fra Trysil og Rena

frh

Her kommer et par filmsnutter fra henholdsvis Trysil og Rena. I Trysil finnes det gode fiskemuligheter for både små og store fiskere. I Renaelva har svømmepuppene begynt å røre på seg.

Sprek rapport fra Engerdal

frh johnsg

Hos henholdsvis Johnsgård Turistsenter og på Galten Gård i Engerdal har det hendt spennende ting i løpet av de siste dagene.

Sladder fra Fishspot uke 29

frh

Juli fisker fremdeles veldig bra. Temperaturene er fremdeles gode i de fleste vann og vassdrag. Her følger litt rapporter, bilder og annet snacks.