Siste nytt

Rena Fishcamp bygger ut

Fluefiskeguide Lars B. Johansen

Sheriffen av Rena Fishcamp, Lars B Johansen, har store planer for campen og arbeidet er alt i gang. Møteplassen for alle som fisker i Renaelva ser ut som en byggeplass.

Filmsnutt fra Grimsa

grimds

Hein Van Aar og Marius Tollan fra Kvennan Flyfishing har tatt turen til Grimsa og filmet sitt fiske etter den solide Grimsa-harren.

Ukens beste fotografi

7c5498be365148e8b850039c38152968

Ukens bilde er tatt av Vaidas Uselis som har gjort en original vri på et populært motiv. Alle som har fått en Harr vet hvor fine farger den store ryggfinnen kan ha.

Kvennan Fly Fishing film

kv

Plassen som for mange regnes som selveste Eldorado for harr i Østerdalen, Kvennan Fly Fishing har laget denne artige filmen. Legge spesielt merke til krok-pipa som ser ut til å gå litt varm.

Ukens beste fotografi

ef309e9f184d4f9b89f32c0a9934828d

Fotokonkurranse for august fortsetter og denne ukens vinnerbilde er tatt av Brant Fageraas. Dette makrobildet av en Auruvillii døgnflue kan virke enkelt og utføre, men de som har prøvd vet hvor vanskelig det kan være.

Under The Bridge – Renaelva

black

«Black Fly Eyes» som tidligere har laget Renaelv-filmen «Rena2″ er i gang med ny film, og har satt sammen denne herlige slowmotion
teaseren.

Ny film fra Grimsa

Grimsa

Grimsa er en hotspot i år og vi har fått mye stoff derfra. Her er en video laget av Grimsa KFF.